Hulp bij het isoleren van je woning 

Geplaatst op dinsdag 22 oktober 2024

Of je nu een lagere energierekening wilt, in een comfortabel warm huis wilt wonen, je huis klaar wilt maken voor de toekomst of niet weet waar je moet beginnen: wij helpen je met het isoleren van jouw woning. 10 oktober is hiervoor het project De Groene Zone Isoleren gestart. 

De Groene Zone Isoleren: ruim 10.000 woningen isoleren in Zuidoost-Brabant

Gemeente Waalre werkt samen met 18 andere gemeenten om de komende jaren ruim 10.000 woningen te isoleren. Dit is belangrijk, want daarmee besparen we veel energie. Hierbij proberen we het proces rondom het isoleren van jouw huis makkelijk te maken, door zoveel mogelijk taken uit handen te nemen.

We werken samen met Winst uit je woning

Deze organisatie komt op afspraak bij je thuis om te zien welke isolatie in je woning effectief is. Vervolgens krijg je kosteloos een bespaarplan. Daarin staan de isolatiemaatregelen, zoals dak-, muur, spouw- en vloerisolatie, die passen bij je woning, wat het oplevert en wat het kost. Je kan vervolgens zelf besluiten welke maatregelen je wilt laten uitvoeren. Na jouw akkoord gaat het isolatie- of installatiebedrijf aan de slag met de werkzaamheden. Als je in aanmerking komt voor een subsidie, wordt dit in het bespaarplan vermeld.

Natuurvriendelijk isoleren

Het isolatiebedrijf dat betrokken is bij De Groene Zone Isoleren houdt rekening met het natuurvriendelijk isoleren van je woning. Wat natuurvriendelijk isoleren inhoudt, kan je lezen op waalre.nl/duurzaamheid/natuurvriendelijk-isoleren.

Meer informatie of meteen aanmelden? 
Ga naar degroenezone.nl/isolatie

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.