Ben je mantelzorger in Waalre? Meld je aan voor de mantelzorgwaardering

Geplaatst op maandag 14 oktober 2024

10 november is in Nederland De Dag van de Mantelzorger. De gemeente Waalre heeft heel veel waardering voor de inzet van mantelzorgers in Waalre. Daarom ontvangen alle mantelzorgers die geregistreerd staan bij Goed voor Mekaar Waalre/Steunpunt Mantelzorg een bedankkaart per post met een tegoedbon. Ben je ook mantelzorger in Waalre en wil je ook een mantelzorgwaardering ontvangen? Meld je dan aan vóór vrijdag 1 november.

Deze tegoedbon kunnen de mantelzorgers inwisselen bij lokale ondernemers die op de menukaart staan. De bedankkaart wordt voor 10 november verstuurd.

Ben je ook mantelzorger, maar nog niet bekend bij de gemeente?

Neem dan contact op met Goed voor Mekaar Waalre/ Steunpunt Mantelzorg.

  • Stuur een mail naar info@goedvoormekaarwaalre.nl met vermelding van mantelzorgwaardering Waalre, naam, e-mailadres en/of telefoonnummer en adresgegevens of;
  • Bel naar: 06-25762422, dagelijks bereikbaar van 09.30-12.00 uur

Ook degene waar de mantelzorger zich voor inzet mag hem of haar aanmelden bij Goed voor Mekaar Waalre/Steunpunt Mantelzorg.

Wil je ook opgenomen worden in het adressenbestand van Goed voor Mekaar Waalre/Steunpunt Mantelzorg? Dan kun je dit aangeven bij je aanmelding voor de mantelzorgwaardering.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.