Muziektheatervoorstelling Eldorado

Geplaatst op dinsdag 8 oktober 2024

Leegstand op het platteland, drugscriminaliteit en de benarde positie van de boeren. Hoe gaan we daarmee om? Hoe maken we het bespreekbaar? Daarover gaat de muziektheatervoorstelling Eldorado met onder meer Björn van der Doelen in een van de hoofdrollen. Het stuk laat -op soms hilarische wijze- zien hoe verwevenheid tussen onder- en bovenwereld ontstaat en hoe dicht ondermijning ons allen op de huid zit.

Eldorado is op 1,2,3 en 16 en 17 november te zien bij de boerderij aan de Ir. de Meelweg 9a in Vessem.

Fanfare en Drumband Sint Cecilia uit Vessem, Fanfare/Drumband Sint Willibrordus en Muziekgroep Con Brio spelen een belangrijke rol tijdens de voorstelling. Zij verzorgen vanaf het podium de muzikale omlijsting met onder meer de carnavalsnummers van Wim Kersten, zoals zijn hit Bloemetjesgordijn.

De kaartverkoop is nu gestart. Wees er snel bij! Tickets €10,-
eldorado2024.nl/tickets/

Eldorado is een voorstelling van Stichting Poon en wordt mede mogelijk gemaakt door RIEC, PVO, ZLTO en de acht gemeenten Best, Bladel, Bergeijk, Eersel, Oirschot, Reusel – De Mierden, Veldhoven en Waalre.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.