Een kijk(je) in de toekomst

Geplaatst op dinsdag 8 oktober 2024

Logo Wonen Welzijn Zorg Waalre19 of 21 oktober in Het Huis van Waalre. Alle senioren, óók jongere senioren (50+) en mantelzorgers zijn van harte welkom. Jullie toekomst staat centraal!

De stichting “Wonen Welzijn Zorg Waalre” start in samenwerking met de seniorenverenigingen in Waalre, Senioren Brabant Zeeland (voorheen KBO Brabant) en de gemeente Waalre een campagne waarin senioren zelf aan zet zijn. Bewust ouder worden staat in alle bijeenkomsten centraal. De vergrijzing in onze samenleving is een feit en neemt de komende jaren alleen maar toe. Tijdens de bijeenkomsten worden inwoners bewust gemaakt van het ouder worden. Ook komen de uitdagingen op het gebied van wonen, welzijn en zorg komen aan bod en wat de mogelijkheden zijn om je hierop goed voor te bereiden.

Bijeenkomst 1: Een kijk(je) in de toekomst

In deze eerste bijeenkomst wordt een (nabij) toekomstbeeld geschetst over wonen en zorg als je ouder wordt en de vitaliteit gaat afnemen. Met concrete voorbeelden wordt helder gemaakt hoe belangrijk het is om nu al stil te staan bij later, en daar het gesprek over aan te gaan: met jezelf, je naasten en je omgeving. Deze bijeenkomst wordt tweemaal georganiseerd, u kunt kiezen uit:

  • zaterdag 19 oktober: 13.30 – 16.00 uur Huis van Waalre of
  • maandag 21 oktober: 19.30 – 22.00 uur Huis van Waalre

Aanmelden

Aanmelden kan via de website wwzwaalre.org. Ga naar kopje ‘Geïnteresseerd?’. Door op de rode button met ‘Direct aanmelden’ te klikken komt u bij het aanmeldformulier. Aanmelden kan ook door te mailen naar info@wwzwaalre.org, geef hierin de datum aan en het aantal personen. De toegang is gratis.

Vervolgbijeenkomsten

De komende maanden (november, februari en maart) vinden vervolgbijeenkomsten plaats binnen de thema’s wonen, welzijn en zorg. Noteer alvast de data:

  • 11 november (19.30 - 22.00 uur)
  • 5 februari (19.30 - 22.00 uur)
  • 12 maart (19.30 - 22.00 uur).

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.