Hoogste punt: ‘De Bleeck’ Waalre bereikt

Geplaatst op maandag 16 september 2024

De bouw van zes senioren bungalows aan de Bleeck 1 in Waalre bereikte donderdag 12 september het hoogste punt. Wethouder Van De Goor legde bij de viering van deze mijlpaal samen met Francie van den Heuvel, de secretaris van CPO De Bleeck, symbolisch een tegel. Bij de viering vanmiddag waren bouwvakkers van aannemersbedrijf J A Van Gisbergen BV, toekomstige bewoners en buurtbewoners aanwezig.

De tegel is voorzien van opdruk CPO De Bleeck CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap, dit betekent dat toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouw-project. De wethouder benadrukte het gemeenschapsgevoel bij de bewoners en wenste hen veel woonplezier toe.

Bij de ontwikkeling van het perceel en ook bij het ontwerp van de woningen wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijk en duurzaam bouwen. Tijdens de ontwerpfase van de woningen hebben de bewoners veel inspraak gehad. De bouw is gestart in het voorjaar van 2024. Alle kavels voor de bungalows zijn verkocht.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.