Sjors Sportief en Creatief lanceren nieuwe stimuleringscampagne in Waalre

Geplaatst op dinsdag 10 september 2024

Goed nieuws voor de basisschoolleerlingen in de gemeente Waalre. Vanaf vrijdag 20 september kunnen ze weer inschrijven voor de kennismakingsactiviteiten van Sjors Sportief en Creatief. Hierdoor kunnen ze ook dit schooljaar weer ruim 50 sport- en cultuuractiviteiten ontdekken, vaak gratis.

Van atletiek en voetbal tot en met schilderen en muziekles: dankzij Sjors Sportief en Creatief kunnen basisschoolleerlingen in Waalre ook dit jaar weer vrijblijvend ontdekken welke sport of creatieve activiteit het beste bij ze past. Deze week wordt online het nieuwe ‘Sjorsboekje’ verspreid. Deze staat vol met activiteiten die ze vaak gratis kunnen ontdekken.

Kennismaken met sport en cultuur

Sjors Sportief en Creatief zijn een initiatief van de gemeente Waalre in samenwerking met de lokale sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders. Marieke Driessen, Regisseur gezond en actief Waalre:

Als gemeente vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen kennismaken met sport en cultuur. Sjors maakt het voor basisschoolleerlingen al sinds 2015 mogelijk om het diverse aanbod aan sport- en cultuuractiviteiten in onze gemeente te ontdekken. Zónder dat ze daarbij meteen lid hoeven te worden. En in de meeste gevallen is het nog gratis ook.

Inschrijven voor activiteiten

Het nieuwe aanbod wordt deze week gepresenteerd in het Sjorsboekje, dat online verspreid wordt op de basisscholen in Waalre. Marieke Driessen:

Sjors blijkt een zeer succesvolle manier om kinderen in contact te brengen met sport en cultuur. Inschrijven voor de activiteiten kan vanaf 20 september 2024 via de website sjorssportief.nl. Ik heb er alle vertrouwen in dat we het totale aantal inschrijvingen ook dit jaar weer weten te overtreffen.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.