Uitnodiging inloopbijeenkomst ontwerp herinrichting Gestelsestraat-zuid

Geplaatst op dinsdag 20 augustus 2024

De gemeente gaat de Gestelsestraat-zuid herinrichten om de verkeerssituatie, de waterhuishouding en de openbare ruimte van de straat te verbeteren. Op donderdag 5 september is er een inloopbijeenkomst om het voorlopig ontwerp te bekijken.

De herinrichting zorgt ervoor dat de wateroverlast en parkeer- en verkeersdruk verminderen. Het sluipverkeer wordt verminderd en de verkeersveiligheid wordt beter. Er komen extra parkeerplaatsen en de straat krijgt een nieuwe uitstraling onder andere door de aanplant van groen. Het is de bedoeling dat de werkzaamheden voor de herinrichting van de Gestelsestraat in 2025 gedaan worden. Dit kan namelijk pas als de Eindhovenseweg klaar is.

Kom het ontwerp bekijken

Op donderdag 5 september van 17.00 tot 20.00 uur organiseren wij een inloopbijeenkomst over de nieuwe inrichting van de Gestelsestraat-zuid. Je kunt dan het voorlopig ontwerp bekijken en een reactie achterlaten. De inloopbijeenkomst is in Het Huis van Waalre. Zien wij je op 5 september? Loop gerust even binnen, je bent van harte welkom.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over dit project op waalre.nl/inwoners-en-ondernemers/gestelsestraat. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op via 040-22 82 500 of per mail via: bcoppelmans@waalre.nl.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.