Heb je geldzorgen? Wacht niet. Vraag hulp!

Geplaatst op dinsdag 13 augustus 2024

Na een lange zomervakantie komt de schoolperiode er weer aan. Een spannende periode voor veel ouders en kinderen. Vaak is dit het moment dat je kijkt of de rugzakjes nog een jaartje mee kunnen. Of dat er nieuwe agenda’s en pennen gekocht moeten worden. Wat nou als je moeite hebt om dit te betalen? In augustus en september loopt er een informatiecampagne over geldzorgen, om het vragen van hulp voor inwoners makkelijker te maken. De campagne is bedoeld om de bekendheid van organisaties en mogelijkheden in Waalre te vergroten.

Je bent niet de enige

Veel mensen doen heel erg hun best en hebben toch moeite om rond te komen. Dat kan invloed hebben op je hele leven. Het is moeilijk om over geldzorgen te praten. Het is misschien nog moeilijker om de stap te zetten hulp te vragen. Maar weet dat je niet de enige bent die hiermee te maken heeft. Dit kan iedereen overkomen. Heb je zorgen over geld? Daar hoeft niemand mee te blijven rondlopen.

Heb jij of heeft iemand in jouw omgeving hulp nodig?

Er zijn in Waalre veel organisaties die kunnen helpen. Daar zitten mensen achter die helemaal begrijpen dat het af en toe tegenzit en je privacy zorgvuldig beschermen. Zij kijken met oprechte interesse samen met jou naar je hulpvraag. Natuurlijk blijf jij altijd regie houden en blijf jij diegene die de beslissingen neemt. Kijk op waalre.nl/geldzorgen welke organisaties en mogelijkheden er zijn in Waalre.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.